...

Tecar Indiba® terapija

Indiba® tretmani pospešujejo naravne mehanizme regeneracije in obnavljanja tkiva.
REZERVIRAJTE TERMIN

Kaj je Tecar terapija?

INDIBA® rehabilitacijski tretmani so usmerjeni k vzpodbujanju naravnega regeneracijskega mehanizma tkiv, omogoča pacientu varno okrevanje brez bolečin in v najkrajšem času.
Pomembno je začeti zdravljenje takoj po travmatičnem dogodku. Tehnologija INDIBA® omogoča pacientu najučinkovitejše zdravljenje neposredno takoj po dogodku, čisto od začetka rehabilitacijskega procesa, brez kakršnihkoli škodljivih učinkov.
Delovanje v subtermalnem območju nam omogoča zdravljenje že v akutni fazi poškodbe ali vnetja, zdravljenje svežih opeklin, post operativno zdravljenje – posledično hitrejše okrevanje, hitro absorbcijo hematomov in edemov.

Uporaba INDIBA® tehnologije

• Tendinopatije
• Osteoartritis
• Raztrganina mišice
• Zvini in nategi
• Spodujanje celjenje zlomov
• Zmanjšanje bolečine
• Bolečine v križu
• Mišična napetost
• Sprožilne ali trigger točke
• Sveže opekline
• Akutna poškodba (zvin,..)
• Pooperativne rane (pospešuje celjenje)
• Hematomi in edemi

Preizkuiste invoativno Tecar Indiba® terapijo

INDIBA® terapije: 50 EUR
Cenaa INDIBE® terapije kot dodatek masaži je 25 EUR.
NAROČITE SE

INDIBA® TEHNOLOGIJA

INDIBA® je bila ustanovljena pred več kot 30 leti v Barceloni in je začetnik inovacij na področju radiofrekvenčnega načrtovanja in proizvodnje medicinskih pripomočkov, ki temeljijo na raziskavah in znanstvenih dokazih, s čimer se želi približati potrebam bolnikov, zdravnikov in terapevtov.
INDIBA® radiofrekvenčne terapije so razširjene po vsem svetu, z več kot 17.000 aparati in več kot 50.000 strokovno usposobljenimi terapevti.

KAKO DELUJE TECAR INDIBA® TERAPIJA?

INDIBA® uporabniki izvajajo tretmane učinkovito, z unikatno in raznoliko paleto tretmanov.
Ta sistem temelji na frekvenci 448 kHz, ki je ključna za aktivno celično terapijo in aktivira biostimulacijo, spodbuja mikrocirkulacijo in pospešuje metabolično hiperaktivacijo z ozirom na celično fiziologijo. S tem nam zagotavlja številne prednosti zdravljenja, katere lahko kombiniramo z drugimi terapevtskimi tehnikami. Z INDIBA® tretmaji dosežemo stimulacijo matičnih celic, regeneracijo tkiva, sintezo hrustančne medceličnine ter preprečevanje nalaganja maščobe.

TECAR INDIBA® terapijo izvaja:

Katja Arnuš

Izjemna terapevtka, ki s svojimi sposobnostmi prepriča tudi vrhunske športnike.
Katja je zdravstvena tehnica s 16-letnimi izkušnjami na področju primarnega zdravstva. Vedno jo je zanimalo delovanje in gibanje človeškega telesa, zlasti kako ga ohranjati zdravega ter kako pomagati pri težavah mišično-skeletnega sistema. Zato se je odločila, da bo nadaljevala svoje izobraževanje.
Leta 2018 se je vpisala na tečaj klasične masaže, a ker si je želela pridobiti še več znanja, se je leta 2018 vpisala na triletni študij manualne terapije na Akademiji za manualno terapijo v Ljubljani, katerega je uspešno zaključila leta 2021.
Med študijem je opravila tudi tečaj kineziotapinga in seminar spiralne stabilizacije hrbtenice - vadbo z elastiko, ki preko mišične spirale in verig aktivira in stabilizira mišice, ki omogočajo stabilno in zdravo hrbtenico. Ker se učenje nikoli ne konča, se nenehno izobražuje in dopolnjuje svoje znanje.
Na fotografiji: Katja Arnuš (desno) in ekstremni kolesar Marko Baloh (levo)

Zdravje ni vse,
ampak brez zdravja
je vse nič!

Prejmite napotke za zdrav življenjski stil kar v vaš nabiralnik.
PRIJAVA NA eNOVICE