...

Masaže in manualne terapije

Želite sprostiti stres ali bolečino iz svojega telesa?
REZERVIRAJTE TERMIN

Vrste masaž in manualnih terapij

KLASIČNA MASAŽA

Je sprostitvena masaža, s katero poskrbimo za splošno boljše počutje. Z masažo pa vplivamo tudi na boljšo prekrvavitev telesa, tok limfe in sprostitev mišic.
30 min masaža: 25€
45 min masaža: 35€
60 min masaža: 45 €
NAROČITE SE

TERAPEVTSKA MASAŽA

Pri terapevtski masaži se osredotočimo, na težave mišično-skeletnega sistema, kjer z različnimi tehnikami, uporabo ventuz ali IASTM orodja poskrbimo za odpravljanje težav.
30 min masaža: 30 €
45 min masaža: 40 €
60 min masaža: 45 €
NAROČITE SE

MANUALNA TERAPIJA

Z manualno terapijo, delujemo na živčno-mišično-skeletni sistem. Terapija je namenjena zmanjšanju težav na omenjenem sistemu. Zagovarja celostni pristop, pri katerem iščemo vzrok težav in ne obravnavamo samo simptomov. V terapijo je vključen pregled s postavitvijo diagnoze, izvedba terapije in svetovanje.
50 min (prvi pregled in terapija): 45 €
45 min terapija: 35 €
NAROČITE SE

GENERALNI OSTEOPATSKI TRETMA

Je tretma, pri katerem obravnavamo celo telo in vsak sklep posebej, z namenom odpravljanja zmanjšane gibljivosti in okorelosti. S tretmajem dosežemo stimulacijo kroženja telesnih tekočin (kri in limfe), kar vpliva tudi na živčni sistem. S tem pa pospešimo proces samozdravljenja telesa.
60 min terapija: 50 €
NAROČITE SE

SPIRALNA STABILIZACIJA HRBTENICE Z MANUALNO TERAPIJO

Je vadba z elastiko s katero delujemo na celo telo po spiralnih mišičnih verigah z namenom izboljšanja telesne drže in krepitve stabilizacijski mišic trebušnega steznika. S to metodo želimo podaljšati telo in hrbtenico navzgor – s tem se pritisk na medvretenčne ploščice in sklepe zmanjša. Pred samo vadbo po potrebi s tehnikami manualne terapije sprostimo mišice in opravimo pregled.
60 min terapija: 50 €
NAROČITE SE

KINEZIOTAPING

Je tehnika lepljenja trakov z namenom podpore mišične funkcije in zmanjšanja bolečine. Uporabljajo pa se tudi v namen zmanjšanja oteklin po poškodbah, pri hematomih zaradi boljše prekrvavitve in pretoka limfe.
Aplikacija: 3 €
NAROČITE SE

Zdravje ni vse,
ampak brez zdravja
je vse nič!

Prejmite napotke za zdrav življenjski stil kar v vaš nabiralnik.
PRIJAVA NA eNOVICE